***

  тим, хто (л айкається) в Інтернеті…    

…ненависть не навчить людину нічому,
і ніяку не вилікує хворобу лють...
той, хто із ними мириться втрачає змогу літати,
немає волі без миру, коли немає добра,
то брехня робить свої химерні справи з тими,
кому місце не на землі…
із нелюбові не скласти жодної пісні щастя,
жодного слова правди не знає той, хто не шанує Бога!..
вбогий думкою має звичку красти
і жити так, як інші скажуть
при цьому не будуючи Любові,
не знаючи, що є Доля?..
не дбаючи ні про серце, а ні про душу,
закриваючи очі на най простіші речі у житті,
бо ж ніяк не знищити вічне,
не стане сил нікому плутати грішне із праведністю…
не каламутьте воду лайками,
краще надихайте на Любов, на поезії!..


Рецензии