***

     без пам’яті…


…розкіш муки топить серце
у роззброєних вчорашніх почуттях 
а очі, наповнюють сльози розлуки,
і лякають забуттям –
напівнепритомну душу…
іще дужче стискає неминуче мовчання,
поміж такими різними
і одинокими берегами
однієї Мрії про завтра,
що обманула світ болем ненависті,
і люттю безпам’яті…


Рецензии