***
Життя - це тільки чистовик.
Ти не шукай хвали і слави,
Лише по совісті живи.
Неси тепло в своєму серці
Неси у погляді тепло.
Тоді лихе усе минеться
І зникне все із землі зло.
Не заздри ближньому своєму,
Усі образи пробачай.
Шукай дорогу до Едему,
Серед спокус не заблукай.
Свидетельство о публикации №114120108409
Артур Грей Эсквайр 10.04.2016 00:32 Заявить о нарушении