Бреши мен скрипаль

Бреши мені скрипаль,
Обманюй, як нікого раніше.
Це все розіб'ється, як богемський кришталь,
Але трохи, трохи пізніше.

Лий червоне вино і не думай про страх,
Все це буде в майбутньому. І вже недалекому.
Бо сьогодні смерть близька і проста
Та живе десь поряд між легкими лелеками.

Ти міняєш професію, бо того вимагає життя.
Я міняю себе, навички й плани.
Ця війна відступа, на мить відступа.
А на ранок знов прокидається з нами.


Рецензии