Зоряне небо
Триматиму місяць своєю рукою...
Тут назавжди, ми тут як прозорі,
Небо зіркове висить наді мною...
Так ніч іде, біжить все дальше,
Хвилина лік одній годині задає...
І нам з тобою все стає інакше,
І серце моє в небо радо падає...
Ми знову одні серед мільярду,
Немає нікого тут більше для нас...
Я без тебе не прОйду ні ярду,
Без тебе цей світ як з пластмас...
09.11.2014
Свидетельство о публикации №114120104612