Непереможна
В єднанні наша сила,
Як кремінь, як тверда скала
Стоїть народ єдиний.
Коріння наше з’єднано
Родинною стрічкою,
Непереможний наш народ
За правду і за волю.
Згуртуємось, згуртуємось!
Навколо міць велика.
Майдан Великий поміж нас
І рідна Україна.
Ми з Сотнею Небесною
Здобули перемогу,
Навіки прах своїх братів
Не схилим на вимогу!
вересень 2014 року
Свидетельство о публикации №114120110601