Я прийшла - тебе нема
Ти сказав: «Підем гуляти.»
Ну а сам не вийшов з хати
А я, глупа, і прийшла.
Та тебе я не знайшла.
Приспів:
Підманув мене ти милий,
Де ж мені набратись сили,
Щоб відмовить іншим разом, /
Як приплентаєш зараза. / 2 рази
Обіцяв мені цукерки
Та шампанського в відерку.
І я, глупа знов прийшла
Та тебе я не знайшла
Приспів.
Ти сказав: «Сьогодні рано
Підемо до ресторану.»
Я, без клепки, знов прийшла.
Та тебе я не знайшла
Приспів.
Запросив мене в кіно.
Сам привів до казино
З глузду з’їхала, пішла –
Гаманця я не знайшла.
Приспів.
Ти казав: «Працюю в пресі.
Прокочу на «мерседесі»
Та коли я знов прийшла,
Мерседеса не знайшла!
Приспів.
Ти курив свої сигари,
Обіцяв мені Канари
З загранпаспортом прийшла,
Та тебе я не знайшла!
Приспів.
Обіцяв любов до гроба
Золоту обручку з пробой
Я до ЗАГСу і прийшла
Нікого там не знайшла!
Приспів:
Знову обдурив мене ти!
Піду я до очерету,
В гарну сукню одягнуся
Бульк - у річку і втоплюся.
Свидетельство о публикации №114113000303