От i настала зима
Снігом всю землю накрила
В лісі пташок вже нема
В вирій давно полетіли.
Тiльки синички,горобчики,
Скачуть надворі,у хати,
Хочуть маленьки пташинки,
Їжу яїусь відшукати.
Я їм насиплю зерняток,
Кріхточок хліба кину,
Щоб не змерзли маленьки
В люту холодну зиму.
(вирiй-тёплые края)
Свидетельство о публикации №114113002938