***
як думки пнуться слідом за вітром,
і клекочуть, шумлять в далині,
і палають зірки, наче квіти…
то коханням упоєні ми
іще мріємо в цім грішнім світі
вдаль одною рікою плисти,
щоби Щастю, мов діти радіти!..
Свидетельство о публикации №114113002012