помiж...

…у мареві ночі, в коловороті снів
тиша по вулицях потайки йде –
душі займає видіннями грою
тче підсвідомість слова у рядки
поміж любов’ю і мною
на списані долею білі листки
миті життя повертає нам пам’ять…


Рецензии