Хочеш
А хочеш, весь світ намалюю в віршах.
Хочеш, дам волю у цвіті думками,
А хочеш, і світ у яскравих тонах.
Хочеш, так просто зустріну у дому,
А хочеш, тебе проведу десь, кудись.
Хочеш, за руку у тьму невідому,
А хочеш, я поряд у світлі, дивись.
Хочеш, зігрію, коли грає холод,
А хочеш, я вітром, коли сонце, мри.
Хочеш, я сіллю, коли жене солод.
А хочеш, я цукром, коли навпаки.
Хочеш, щитом, від меча на проблемі,
А хочеш, і сам буду гострим, як ніж.
Хочеш, стіною, від напруги дилемі,
А хочеш, і сам буду мостом для них.
Хочеш, присвячую, все є для тебе,
А хочеш, щось більше, то теж є твоє.
Хочеш, віддам, що ото, поміж ребер,
А хочеш, останнє, що маю живе.
Свидетельство о публикации №114112907027