Ос нь у Львов

Осінь у Львові. Дощ накрапає.
Вітер холодний листя кружля.
Як я жалкую, що поруч немає
Тебе, моя мила, голубка моя.
Осінь у Львові. Мов би у казці
Природа міняє увесь краєвид.
Як я сумую по втраченій ласці.
Мені вже самому стан мій набрид.
Осінь у Львові. Вперше стрічаю
Я осінь без тебе за де кілька літ.
Скоро приїду до рідного краю.
А поки що шлю тобі щирий привіт.
Осінь у Львові. Вранці тумани
Спадають на місто, ховаючи все.
В серці відкриються давнії рани.
День цей осінній жаль лиш несе.
Осінь у Львові. Дзвонять трамваї.
Кличуть проїхатись містом старим.
Кличуть сховатись в жовтім розмаї.
Знову відчути себе молодим.
Осінь у Львові. Але без тебе
Я дуже мерзну навіть в пальто.
Бути с тобою мені конче треба.
Адже без тебе я просто ніхто.


Рецензии