V nevidome

«...В невідоме»

Багатотисячний причал емоцій
Здіймається у тихій круговерті.
Руйнується баланс усіх пропорцій,
Думки у голові неначе стерті.

Змінити всі закони й правила у світі
Аби знайти тепло в її долонях.
Подарувати дотик у нестерпній миті
Легке тремтіння... бігтиме по скроні.

Покинути усе і знехтувати часом,
Здійснити мандрування в невідоме,
Крізь дикий біль тримати руки разом…
Воно вже таке звичне та знайоме.

Багатотисячний причал емоцій
Здіймається у тихій круговерті.
Такий вже сенс життя усіх мелодій -
Любити від народження й до...


Рецензии