iз мовчанням на Ви...

…хто знає: яку думку думає Вічність,
коли мріє крізь синю імлу?
у який летить небо безкрай?
можливо у таємничість мовчання
оповиту чарами ночі?..
крізь сонячні спалахи ранку
зі сходу до світу щастя
повертає шлях наші Долі…
по між хмаринок натхнення –
тихий вітер несе на крилах благання
нашу Любов до краю Всесвіту,
а ми споглядаємо…


Рецензии