Бах играет прылюдии

Тута гонды в мынэ фш.
Эх! А я щэ вш прыдурок!
Про сыстРУ НО Б всэ верш...

Ну, тэпло жэ нэ й ф шутКУ СЬ,
Коль нэ фкусь ны губкэй
О такэй хоть бык Путькы.
А я всэ маюсь ексь.

А оказия туткы!
Ну, ны в Грышкы ця ведзьм
Увродылася, мусытьКы й.
А в Мыколы Базэй.

А ну, ж я ж позвоню щэ
До во мэйи КозьЛень:
Маты! Що Ж кажуть фу3, що зымы щэ й ныгдэ?
На Урале ж все дзетк
Твэйи тёточкы спеть.

Дэ ув их хоть медьведь
Прам родне фш!.. -
Да, твий дед и Машк дедк
Были зь брацци ва Сухим Баре.


Рецензии