Dyakuyu za bil

«Дякую за біль!»

Безмежно дякую за біль!
Безмовно споглядаю вічність.
Збираю барви звідусіль.
Зшиваю їх у непорушну стислість...

Безмежно дякую...самотність!
Безмовно споглядаю тишу.
Згораю в полум’ї думок.
Із попелу до неба... Вище!

Безмежно дякую, життя!
Безмовно споглядаю чудо
Твори свій світ, пиши буття.
Такої миті вже не буде.

Безмежно дякую, любов!
Безмовно споглядаю щастя.
Дивлюсь на тебе знов і знов
Звільняюсь стрімко від оков...

Безмежно дякую усім!
Рятуйте...


05.06.2014


Рецензии