Zhity

«Жити...!»

Як боляче дивитись, відчувати...
Як боляче самотністю горіти,
Пустелею земною скрізь блукати,
Шукати білий світ та життєдайні квіти.

Як складно серед людства виживати,
Як складно маятись серед жадоб буденних
Не хочу виживать – я хочу жити!
Щоб жили дні у райдугах віршів таємних...

Як просто дощ зривається з небес,
Як просто сонце сяє й тане сніг.
Чи з посмішкою дзеркало твоє чи без?
Свою я просто втратив...Не зберіг...

Як сильно дарувати щастя в мить,
Як сильно сльози змінюють свідомість,
Коли всередині запалюєш вогонь і він горить.
Коли ти відганяєш біль – даруєш цілий світ натомість...

Як боляче дивитись, відчувати...
Як боляче самотністю горіти,
Та треба й далі нові грані відкривати
І кожний день не виживати – жити...
Жити!

22.05.2014


Рецензии