Якщо ти засумуэш

Якщо  ти  засумуєш 
          десь  далеко  від  мене ,
Хай  абеткою  буде
          тобі  гомін  птахів,
Перемножений  смуток 
          від  мене  до  тебе
Біле  поле цнотливих  снігів.
 Я  до  тебе  злечу
          з  зоряницею  чарів,
До  вікна  припаду, 
          заколишу   в  світах.
І  у  сон  твій  прийду 
          з  смоківницею  дарів,
Нездійснене   дійство   стане 
          правдою  в  снах.
Легким  спогадом  долі 
          розіб’юсь  на  зіниці,
І  зламавшись  у  серці 
          смутку  гострим  кутом,
Я  для  тебе  зберу 
          перла – зоряні  криці,
На  папір  їх  розсиплю 
           перламутра  пером.


Рецензии