Правда та кривда

У  розумності    буття.
Де  у  кого  яка  вада,
Де  чиє  лежить  сміття.
Кривда  каже  : «Моя  правда».
Правда  каже:  «То  брехня».
Кривді    конче  треба  влада,
Правді  - світле  майбуття.
Правда   Кривду  виганяє.
Злочин  - сутністю    стає.
Кривда  добре  все  це  знає
Душу  й  совість  продає.


Рецензии