***

Моє кохання - не війна,
А сад, що квітне буйним цвітом,
Це небо, сповнене тепла,
Це ніжний запах первоцвіту.

Моє кохання - не стихія,
Це не пожежа лісова,
Це тихий вогник у каміні -
Тепло родинного гнізда.

Моє кохання - не вода,
Що зникне у піску навіки.
Моє кохання це ріка,
В яку впадають інші ріки.


Рецензии