Vsesvit na doloni

«Всесвіт на долоні»

Ми бачим світ таким, яким він є,
Прозорим, чистим, білим та яскравим.
Думки у голові, експресія в душі,
Всього усюди вдосталь вистачає,
Ніщо з цих почуттів не полишає...

Ми в світі заблукали дещо - знаєш?
Ось всесвіт на долоні - бачиш?
А спокій, наш бажанний - де він?
Ось наши руки разом - відчуваєш?
І наши голоси, мов шепіт - чуєш?

Є ти, є я - все просто... мов краплина,
Осіннього дощу на тім сумним обличчі
Не плач, благаю...
Чи єдина? - життя з тобою точно не впущу.
Чи я живий, чи ти втрачаєш плинно
Колишнє сонце нашого життя...?

І світосприйняття згортається умить
У місце нашої надії, нашого життя.
Не йди - без тебе все втрачає барви.
Не вистача всередині тепла,
І погляду твого не вистачає дуже...

Ми бачим світ таким, яким він є,
Прозорим, чистим, білим та яскравим,
Думки у голові, експресія в душі,
Моє "люблю" звучить міцним кришталем,
Ми просто разом, тут - два всесвіти злились...


Рецензии