O uz peciaus senis kriuksi

Boba triusia, papai kliuksi,
O uz peciaus senis kriuksi,
Jis tik zino, kad paest,
Ir ant bobos dar parekt.
 
Bumba ,buna, naktimis,
Kad neisseme dantis,
Nesplove, nepadejo,
Ir anksti miegot nuejo…


Рецензии