Pochuty dushu
Стамувати подих,
В мить почувши душу.
Повернути світло
Зорями за край...
Від усіх сховати
Спогадів уривки,
Охопивши всесвіт
Подихом століть.
Стратити надії,
Що в долонях горем
Щільно відбивають
Надболючий слід.
Я відкрию небо
Світ за очі стиглий
Повбиває сумних
Тисячних думок
Стамувати подих,
В мить почувши душу.
Попросити мрію
Геть змінити все.
Геть зміните все...
Свидетельство о публикации №114112800171