Черевички

Оберегом – зоря й волошка,
Промінець ліхтаря знадвору.
Зачекая, коханая, трошки,
Я до тебе вернуся скоро.

Розцілую очі закриті,
Милуватиму цілу нічку,
І найкращі у всьому світі
Привезу тобі черевички.


Рецензии