У мынэ болыть сэрцэ,

Що вы тут наехаЛИ ЗЬ
Да на прамо Варшавскэ
Сыло гынды во зь.
А ны хочыш ты пэкла
Ув нэ3 ропэцькыйи?
Ах, да нашо вам знаты,
Шо пышэ Асецк!

Не убегвай од мене,
Ах, росхрыстана й пекна!
Що ва краснай сукенцы
Нащот сэрца пайЕш.
А ты хочыш, щоп нешта
Шэ й было на русецкам п?
Да а що гэто в вас.
Молодой Жеребець?!

Мы й Елену ув тамбур Ж
ЗайПер праМА Й в Меньське зь.
Го! Так КамБурва знае.
Мо, Зь ценКУ Зь сябе зь?
Натэ  Ж вам, молода
Майнэ дефчына нешная,
Хоть дык зборничак вершав.
Ий аж пра мяне.

...ну, й такы вот пиксэлы
Ва кажным пеньке:
Е бо ж кныжЖок 100 с 6
С фото-шопк кабы есль.

Ну, дык как? Атсылайм
Вас вусих Ва КанТахт.
Там на двесць килабайт килбаСА Й Ж


Рецензии