Мама

Ця тема вже, здавалося б, давно затерта
Придумані сотні подібних віршів.
Але продовжують писати натхненно і вперто
Люблячі діти про найкращих матерів.


Для мене ти завжди була взірцем!
Навчила рішення приймати й гідно жити.
Я щиро мамі дякую за це :
“Ну як тебе, таку хорошу, не любити?!”

Активна, доброзичлива й цікава.
Обожнюєш пригоди і свою роботу.
Щоранку з молоком смакуєш каву,
І часом згадуєш фортепіанні ноти.

Хоча ми вчимо постулати Бора й закони Ома,
Все ж, намагаємося приїжджати часто.
Бо це й не дивно, коли діти вдома –
Сіяють очі матері від щастя.

Нехай збуваються всі мрії повсякчас,
А ти безстрашно крокуй до своєї мети.
Залишайся собою та радуй цим самим нас
І тоді фортуна буде з тобою на ти!


Рецензии