Не забываецца
І раптам зразумею - усё дарэмна!
Кладзеш ты лёд ў пяшчотную руку
І погляд шэранню пакрыецца імгненна.
На скрыжаванні дзён пачуцці прыбяру,
Сляды сустрэч змяту, як тыя крошкі...
Ды хіліць вецер да вады вярбу,
А неба ўспамінае сінь валошкі.
Свидетельство о публикации №114112708626
А неба ўспамінае сінь валошкі.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Надежда Чмара 05.12.2016 22:39 Заявить о нарушении