Буде Правда

Тримає Світло у Руці
І жваво наступа зі Сходу
Не втримаються злі людці
Не приховають від народу

Вже близько, вже іде Вона
В безмежній величі і славі
І голос гучний вже луна
Читає вирок злій державі

Правду воліли зупинити
Та вже не зможуть подолати
Мов блискавками буде бити
Немов мечами розтинати


23.11.2014 р.


Рецензии