листи осенi...

…у розмаїтості кольорів осені
шукають сховку останні дні тепла…
налякані болем, і вщент розбиті надії
зникають у тремтячому холоді зливи…
кроками за спиною стає сьогодні,
і спокій зникає у повені часу…
зірвані вітром листочки з клену,
немов останні квитки у завтра
біжать собі із хаосу минулого
під ногами квапливого сірого натовпу…


Рецензии