Povernuty

"Повернути"

Повернути щасливії миті,
Що смутками сильно сповиті.
Лише подивитися в очі,
Які мені сняться щоночі.

В тих очах зашифровані смутки,
Але серце таємно тремтить...
Неможливо терпіти ці муки.
Безжально пече та горить.

Мені все одно не забути…
Дні без тебе вкриваються сумом,
Міцно зав`язані пути,
Сумом чорних птахів на душі.

Та подалі від світу – до тебе!
В інший вимір і інші мотиви,
Як симфонія ясного неба.
Як полум`я чистого квіти.

Де почую тебе? Де знайду?
Тихим відлунням з минулого
Я в скрипці ту пристрасть знайду.
Що хочу я? Що я бажаю?

Повернути щасливії миті,
Що смутками сильно сповиті.
Лише подивитися в очі,
Які мені сняться щоночі…


Рецензии