Сирый рид мий! Ты как?

– Да, ну, нету уш пЯвк…
– А хто снытьця-влыбатц? Ах, вах, нах!

И я вот: тут связавВся
Са у 7ы узламы Ж
Да земли федерАльНой
И сдарова, майн Машка Ш!

Ридна сэстра! Марашка!
Дэ Ж пропала ты так уж?
Я, шо, ныц и ны маю
Ны й на екоМУ Сайтовы?

Ну, так на Ж тоби главНого,
Шо так аж розбываеца
Да по то’би, дочь Татьчына.
Борода во кака у, Х, Минтай!

Рид. 7я. Сдир влаСа й
Да й ий май во НаГан Ж:
Шо дэ хоч, там шухКай фш. ЖДИ МЕНЯ!
Хто Уралочку найдэ,
Росцылую до крайНогСцив.

Да. Е й опыт ув Мняв
По росШукВаню Вань Зь:
Стол был ПаспортНый даш,
ГороСКА Справка Клякс. Ну, а зарыкы как.
Базы даных ны в мнял.

А сам-главные? В нас
Е чы хоть з Дыржына
Дэ якая родня,
Шоб щэ знала ту Маськ? Ныкому ведь ны й над
А ны ридна дочка й.

Вот и вышло, шо на:
ОбращайСИК к Мов с Ква, Ч.
Бо ж ны маты, ны батьк
И ны видають нат, шо на во – всих стинах
Узь моя е й ОбЯв К… ф7 властям.

Щэ й в СтихХах Бородач

ну, шо дэ... гэто й я?
Вот как шопа зжымат!


Рецензии