Якби, якби

Якби я був ще молодим,
Не так як зараз вже старим,
То, проковтнувши я горілки,
Не побоявся б йти до жінки.

Якби я був ще молодим,
Не так як зараз вже старим,
Я міг би гроші заробляти
Та жити і розкошувати.

Якби я був ще молодим,
Але не хворим і старим,
Завжди ходив би на футболи
І засмагав на сонці голим.

І скрізь якби, якби, якби
У роті б виросли гриби,
То ми би тільки їх ковтали
Й ніколи б в лісі не шукали.
26.11.14.


Рецензии