Душа безсмертна

Людська душа завжди безсмертна
Та й світ живих все пам’ятає,
І співчутлива і уперта,
Вона живим допомагає.

В борні за гідність і свободу,
Енергією їх годує,
Щоб кращало життя народу,
Бо стогін наший вона чує.

Всесвітній розум про це дбає
І ним все ділиться з народом,
Та безперервно розвиває,
Щоб бути ще сильнішим згодом.

Тому й душа людська безсмертна,
Це розум наш енергетичний,
Учених думка це експертна,
Для віруючих вивід звичний.
26.11.14.


Рецензии