Ищите. Ищите. Ищите Ж

:Жену иль сябровКУ СЬ сваю.
А то пройдзе год, 2-3-штыре -
А вы всё пред родам в далГУ Ш.

За гушКИ Ш ту КишКУ ЗЬ, на витёр!
Да и от соби вжэ й жыву!
Бо рид, товарищество зыйдэ.
И всэ вжэ. Пропав ты в дерьМУ ЗЬ.

Дэ Ж Муза моя? Ах, Маруська!
Да ты жэ  ф СфирДловсКУ ЦИ, ну, взь
НайимШыс кути, выйшла в лис дэсь.
Да й ий заблудылась сридь мхув.

ОконЧылысь годы в Дибила Ж.
И лажу я но фш по пыньКУ ЛЬ.
Дэ сонцэ а ныц даж ны грие.
Оно ексь диод гонды тут.

Дойиду. Дойиду Щ! Добиг бы й
Я но тут ув Янов однуть сць.
Да й то шэ иды дозвоныся,
Чы пидэ гавТовБугС ф пурГУ СЬ. 


Рецензии