Сн гова королева

Грай мені на прозорій гітарі
Моя снігова королева.
Ти сьогодні точно в ударі,
Ти сьогодні точно без мене.
Грай на струнах душі моєї
Грай своїми словами.
Я по горло п'яний тобою
І твоїми байками.
Грай мені на своїй гітарі
Сніжна королева.
Ти сьогодні неначе щаслива,
А більше вже не треба.
Ти сьогодні неначе п'яна
Ти неначе скажена.
А я плавлюсь в твоїх руках
Грай, моя королева


Рецензии