будь обережен...

Милий мій не тікай, не кричи
краще обережен з відьмами будь,
бо прикинусь мавкою і тихо в ночі
Я вкраду в тому лісі всю твою лють.

Загнаний звір, чого ти мовчиш?
Ти не бійся свого серця й себе...
Що ти кажешь? Не любиш?
Тихо-тихо, краще цілуй мене...

"Я твоя. А ти мій." - Головне пам'ятай.
Кров'ю пов'язані, прошу,  не забудь.
Від мене не тікай, не кричи, не жартуй.
Ти краще з відьмами обережен будь...


Рецензии