У нас свято

В цей вівторок у нас свято,
Народилася Лідуся,
Друзів в неї є багато,
Перечислить не беруся.

Всі здоров’я їй бажають
І природного завзяття.
Бо ніколи, вони знають,
Не покине це заняття.

Хай хвилюється і пише
Справедливості заради,
Владний світ наш не залише,
Зневажаючи посади.

Я цілую й обіймаю,
З днем народження вітаю.
25.11.14.


Рецензии