Буде все гаразд

Ось поб’ємо ворогів,
Розбудуємо країну,
Щоб ніхто з нас не хотів
Залишати Україну.
               
Щоб знайти на чужині
В праці гарний заробіток,
Будуть й в нас щасливі дні
Для дорослих і для діток.

Ось поб’ємо ворогів
І візьмемось до роботи,
Щоби рідний край розцвів,
Це єдині в нас турботи.

А держава для людей
Буде завше працювати,
Не плекаючи ідей
Як народ пограбувати.

Вірю буде все гаразд,
Українці всі заможні,
Енергійні, не баласт,
Перепони знищать кожні.

Щоби ми перемогли
І бійців запам’ятали,
Що за неньку полягли
Й перемогу здобували.
24.11.14.


Рецензии