Роднымi мясцiнамi навеяннае...

Смак бярозавага соку,
Пах хваевае смалы...
I небачныя для вока
Дзесьцi кропелькi расы.

Гук зварушанай галiны,
Крок нясмелае нагi...
З дзяцiнства успамiны;
Сэрцу вобраз дарагi.

Подых стомленага лесу,
Дотык ветру да шчакi.
Грукат грому недзе зверху,
Хваляў ўсплёск аб берагi

Думкi мары i сумневы,
Ад шпацыру асалода...
Шматгалосых птушак спевы...
Задаволенасць... свабода...

25.11.2014


Рецензии
Хорошо у вас, в детство вернулась! Удачи в творчестве и всех благ!

Иннеса Шкурецкая   13.09.2015 17:31     Заявить о нарушении
Большое спасибо за теплые слова)

Елена Ганцевич   14.09.2015 19:34   Заявить о нарушении