Що в житт так у найперше
Вам сказало: "я живу".
Чи то посмішка у мами,
Чи у батька, не скажу.
Що в житті так у найперше,
Серце грало, як рояль.
Чи то першая любов,
Чи то очі за вуаль.
Що в житті так у найперше,
Руки важким, опустив.
Чи то лист упав осінній,
Чи то ти, мовля, пусти.
Свидетельство о публикации №114112406666