Вiйна

Горить у полум’ї країна,
Вмирають люди що хвилини.
Вмирає наша Україна,
Залишилась без батька дитина.

За що це все, о Боже,
Чому пролилась наша кров?
Чи хтось нам в світі допоможе…
Чи не почнеться все це знов?

У церкві дзвони б’ють щомиті
На колінах молиться мати
Всі очі сплакані й сердиті
Страдаючи, не буде спати.

Синьо-жовті прапори -
Опустяться нині в жалобі
Померли на Сході наші сини,
Але ніколи не будуть забуті.


Рецензии
Спасибо. Тронуло.

Наташа Ульянова   24.11.2014 10:33     Заявить о нарушении