iз небом пам ятi...

…став світ каламутним од думок про помилки,
от і розбавив дощ мої мрії із небом пам’яті,
і Віра у завтра підняла душу над зливою змін,
щоб я не був боягузом і втікачем від лихварки-долі,
лиходійки з косою, що завжди поряд…
тільки б ти була зі мною до останнього мовчання,
до краплі, що повертає дихання –
моєю вічністю!..


Рецензии