Так хочу чути ласкаве - кохаю

Коли холодна пізня осінь стугонить,
Останнє листя вітер підбирає
І щастя в домі носиком сопить,
Так чути хочу ласкаве – кохаю.
Щоб душу ти в долонях відігрів,
Життя, щоб не жбурляло в холод долю,
Щоб втрат всіх біль і ненависть вітрів
Не стали  в домі гіркотою солі.


Рецензии