М1й син став татом
Від щастя захмеліла голова,
20 -е жовтня- то родинне свято-
Мілана заявила про свої права!
Солодка, як цукрова вата,
Духмяно пахне молочком-
В цей світ її зустріли руки тата
Вона ж йому махнула кулачком.
Зігнула брівки так кумедно,
Беззубим ротиком вишукує сосок
І цмокає так мило і усердно,
Коли ж бо буде довгожданий перший крок?
Розбагатіли мама з татом-
Придбали золота аж три кіло!
Вітаю, любі мої, з величезним святом
Й бажаю вам, щоб золотце росло!!!
Свидетельство о публикации №114112308152
Нехай росте здорова та щаслива.
Оксана Нездийминога 23.11.2014 18:01 Заявить о нарушении