У вас сьогоднi...

У вас сьогодні День такий врочистий -
Ви стали на весільний рушничок...
Хай буде в ваших душах, завжди, чисто,
У злагоді вам виховать діток!

Хай буде в вашім домі мирно, дружньо -
Ти, Галю, чоловіка поважай.
А ти, Сергій відвертим будь і мужнім,
Дружину - королевою вважай!

Бажаю нескінченного вам щастя.
Кохання, що повік не відцвіте!
Хай все у вас здійсниться, все вам вдасться,
Хай радощі зернятко проросте!

                Вірш написаний для дітей подруги Світлани
                Паньковичам Галині і Сергію м. Мукачево
                у найщасливіший День взяття шлюбу.


Рецензии