Так сумно

Мені так сумно інколи стає,
Що сльозі мої наче море.
Я сподівалась би завжди на краще,
Якби мене не захопило горе.

Забери мене,мамо,прошу,додому,
Поверни мені мирне небо.
Прибери той страх з обличчя блідого.
Мені більш нічого не треба.

Зацілуй мої очі карі,
Дай надію мені,дай мрію.
З відчаєм тебе благаю,
Вже нічого не розумію.


Рецензии