З тобою

1. Коли любов залишилась лише у снах,
Мене тримає я не знаю що на світі.
Минає час - і в погляді, в думках
Нема нічого, нащо же так жити?

Пр. З тобою
Залишилась душа моя.
Не треба
У попіл її палити!
Я знаю,
Як може бути темною,
І знову
На біле її змінити!

2. І обертається навколо голова,
Не забуваються емоції нізащо.
Лише події, погляди на речі, знак -
Що залишаються в свідомості. І нащо?

Пр.

3. І наостанок подих залишу один.
У вічі подивлюсь тобі у скло прозоре -
На згадку погляд залишу. На дні вітрин
Ясніють глибоко, як привид, на дні моря...

Пр.

19.11.2014


Рецензии