Teen suicide
Open Hell's or Heaven's gate
I don't believe and I don't pray
I don't need anyone who can save me
It's too late
Oh,Mother,leave me all alone
For God's sake!
Physically and emotionally died
Teen suicide
Angels didn't cry
Teen suicide
I let you eat my body
I let you drink my blood
I don't care who you are
Person,Devil or God
Kill me,take my life
You better hurry up
My body's just a peace of meat
Cut,cut it,cut it,cut!
Свидетельство о публикации №114112310726