***

   ...розбиті ілюзії кинутим каменем –
         кола пливуть по воді,
         ніби німий дзвін мовчання
         лишилася ніжність в межах уяви,
         і душі закуті в слова не любові,
         в них безпритульні в пошуку двоє
         шлях свій шукають,
         а завтра іще без лиця…


Рецензии