до весни...

…в ніч дзвонять обмерзлі дерева,
і холодом віють вітри,
дзвонар-вітер голосом неба
б’є скляні люстерка, мов сни,
про тишу на серці ні мови
тікати немає куди:
від горя в путі, та від болю
не знати би тільки вини
отої, що мучить свідомо
де б знову удвох ми були,
де б мучила мрія без бою,
хай краще б садки зацвіли
Любов щоб не знала полону…


Рецензии
Гарно) дуже сподобалися образи! Дякую

Галена Фрейя   22.11.2014 20:39     Заявить о нарушении
Вдячний вам щиро з повагою Віктор...

Виктор Сурженко   22.11.2014 20:48   Заявить о нарушении